Pas escolar

Curs 2012-13 Afegir Comentari

pas-escolarPer fi ens l’han fet!!! Des de l’Ampa ja feia molt de temps que reclamàvem a l’Ajuntament una solució per accedir a peu a l’escola pel camí del pàrquing del CAP. En aquest punt els cotxes entren i surten, fan marxa enrera, aparquen… i la gent que va a peu a l’escola, molts d’ells nens sols, han d’anar esquivant el transit i les maniobres amb ulls al davant i al darrera..

Ens han fet el pas, si i benvingut sigui, però és una llàstima que no sigui més ample!!! la veritat és que és molt estret i el pas en dos direccions per exemple és complicat. I ja no diguem amb un cotxet… En fi… haurem de reclamar que en l’ampliin… mig metre més??

Deixa un Comentari

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

AMPA escola "El Gegant del Rec". ampagegantdelrec@gmail.com @AmpaGegantRec
Entrades RSS Comentaris RSS Entra
Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow