La Generalitat veu amb bons ulls el projecte d’autoconstrucció

Curs 2012-13 Afegir Comentari

Avui 23 de maig la directora i en Jaume Borràs com a representant de l’Ampa s’han reunit amb el Director General de Centres Públics de la Generalitat de Catalunya, Jordi Roig, per exposar la proposta d’autoconstruir la nova escola a través de la contractació de pares i mares a l’atur i, al mateix temps, que l’obra segueixi criteris bioconstructius.

A la trobada s’ha presentat el projecte d’autoconstrucció que impulsem des de l’AMPA. El Director General de Centres ha mostrat, durant la reunió, la seva intenció que el projecte es tiri endavant. El primer pas serà ara la redacció d’un conveni entre administracions (Generalitat, Ajuntament i UdG). L’avantprojecte el redactarà la Universitat de Girona i després, es reunirà amb els tècnics  i el departament per polir els detalls, establir les fases i el procés a seguir.

En la reunió hi han participat, a més del Director General de Centres, el delegat d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot, l’arquitecte responsable de projectes, Francesc Roura, l’arquitecte responsable de manteniment, Joan Ramon de Costa, el regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salt, Robert Fàbregas, l’arquitecte i representant de la Universitat de Girona, Gabriel Barbeta, i com ja hem dit l’escola i l’Ampa.

Sembla doncs que la cosa es comença a desencallar!

Ànims i a seguir trreballant. Ho podem fer!

A TV3 n’han parlat al telenotícies comarques:

projecte-tv3
http://www.tv3.cat/videos/4586392/Telenoticies-Girona-23052013

Un Comentari a “La Generalitat veu amb bons ulls el projecte d’autoconstrucció”

  1. Dani Coves Diu:

    Bona tarda , soc el delegat técnic a la zona de Girona i de la empresa Saint Gobain Weber . Som una empresa multinacional dedicada a la fabricació de morters industrials per diferents activitats ( façanes , col.locació ceràmica, paviments , etc ..) Disposem de escola de formació , monitors , etc. Ens ha agradat aquest projecte i desde la nostre central a Montcada i Reixac em comenten que podríem tenir una col.laboració amb vosaltres en el camp que us pogués interesar . Per qualsevol cosa el meu telefon es el 679996380 i el email daniel.coves@weber.es . Salutacions

Deixa un Comentari

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

AMPA escola "El Gegant del Rec". ampagegantdelrec@gmail.com @AmpaGegantRec
Entrades RSS Comentaris RSS Entra
Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow