Reunió volem l’escola

Curs 2014-15 Afegir Comentari

Benvolgudes famílies:

Referent al projecte d’escola nova, com ja sabeu hi ha un avantprojecte fet pels arquitectes de la Udg i tot i força retallades vist amb bons ulls per la Generalitat i Ajuntament. Actualment (gener 2015) estem esperant que es desencalli la burocràcia per tal de començar a construïr, però la cosa, per variar, va més lenta del que voldriem.

Per aquest motiu us convoquem pel proper dilluns 2 de febrer a les 21.00 a una assemblea d’AMPA extraordinària amb un únic tema:

Volem l’escola nova:
– xerrada informativa
– accions reinvidicatives

Us hi esperem!

2 Comentaris a “Reunió volem l’escola”

 1. Jordi Xifra Diu:

  Esgotadora i constant la feina que feu des de l’AMPA amb aquest tema i amb molts altres (menjador). Tot i no participar activament en tots aquests aspectes sóc conscient de l’esforç que hi dediqueu i els temps que tot això us treu, si a més a més s’afegeix que ho feu desinteressadament ja no sé que més es pot dir. Suposo que amb un “gràcies” o “som-hi” em quedo més que curt…

  Tot i que possiblement no heu rebut ni rebreu mai el reconeixament que jo crec que us mereixeu, estic segur que la majoria de pares que, com jo, no estan involucrats en l’AMPA, són conscients de la sort que tenim al estar en una escola on vosaltres formeu l’AMPA.

  Gràcies

 2. Èlia Diu:

  Gràcies Jordi per les teves paraules!

  Seguim treballant per l’escola que volem!!

Deixa un Comentari

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

AMPA escola "El Gegant del Rec". ampagegantdelrec@gmail.com @AmpaGegantRec
Entrades RSS Comentaris RSS Entra
Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow