Un Sant Jordi exitós

Curs 2014-15 Afegir Comentari

SANT JORDI 2015-16Un any més hem estat al passeig de Salt amb una parada ben farcida i ben concorreguda. Aquest 2015 hem estat “top vendes” a Salt amb el nostre “Gegants a la cuina!”. Uns 330 exemplars venuts durant el dia …no està gens malament!!!

En espera del recompte final de les vendes de la resta de llibres i de les 200 roses exhaurides, podem assegurar que l’Ampa segueix en plena forma, amb ganes de fer coses i de ben segur que amb els diners recollits podrem seguir impulsant iniciatives que ajudin a millorar l’educació dels nostres fills i abaratir activitats de tota mena.

Moltes gràcies a tothom que hi ha col·laborat! En especial a la comissió llibres, als que vam estar ajudant a la parada, als que vau venir a comprar i també als alumnes de sisè i mestres que s’ocupaven de les roses.
Feu un cop d’ull a algunes de les imatges del dia.

Deixa un Comentari

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

AMPA escola "El Gegant del Rec". ampagegantdelrec@gmail.com @AmpaGegantRec
Entrades RSS Comentaris RSS Entra
Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow