fidecurs2014Us adjuntem les quatre paraules que en nom de l’Ampa vàrem llegir pel final de curs (divendres 13 de juny de 2014)

Les famílies, pares i mares que participem activament a construir El Gegant del Rec, volem adreçar-vos unes paraules aprofitant que avui estem tots junts en aquest espectacle de final de curs, que com sempre ha estat fantàstic. Enhorabona a tots!

Primer de tot volem desitjar molta sort i molts èxits als nens i nenes de sisè que deixen l’escola per començar la nova etapa a l’institut. Esperem que sempre recordin El Gegant del Rec, i que ens vinguin a veure sempre que vulguin; a la festa de les famílies, als concerts de Nadal, a la parada de Sant Jordi!

Volem també donar les gràcies a TOT l’equip de persones que treballen a l’escola: mestres, equip directiu, conserge, personal d’administració, personal de neteja, mestres substituts que han passat per l’escola aquest curs, i als estudiants en pràctiques que han deixat un molt bon record als nostres fills i filles!! Sense vosaltres l’escola no seria el mateix!

Creiem fermament en la gran importància del treball família-escola; és el punt clau que fa que una escola sigui també una GRAN FAMÍLIA, i volem agrair l’esforç que entre tots fem per millorar les condicions, a vegades difícils, dels nens i nenes del Gegant:

  • El blog de l’escola obre una finestra a l’escola i ens permet veure i sentir de molt a prop tot el que aprenen els nostres fills. MIL GRÀCIES Bibiana, també pel Lipdub!
  • Una novetat d’aquest curs han estat les COLÒNIES de 3r i 4t: gràcies per l’entrega dels mestres! Heu fet que les colònies siguin una experiència genial i inoblidable per a tots, pares i nens! Volem agrair l’esforç per fer-les el màxim d’econòmiques, i obrir-les als pares convidant-nos a visitar-vos a la casa de colònies! Coses com aquestes eduquen en allò que tots volem: convivència i diversió!
  • També volem destacar la feina feta en les MILLORES DEL PATI: entre tots hem plantat arbres i flors, hem construït un toldo que ajuda a suportar millor la calor d’aquests últims dies d’escola, hem pintat els barracons i parets de l’escola, i ben aviat tindrem mobiliari nou gràcies a la col·laboració entre l’escola, l’AMPA i un grup de joves adolescents de Salt coordinats per en Joan Pedra, un educador social. Gràcies a tots!
  • I per últim, volem compartir amb tothom la gran alegria que sentim en veure, per fi, un paper oficial on es parla del PROJECTE D’AUTOCONSTRUCCIÓ de l’edifici del Gegant del Rec! Tenim la “Notificació de resolució d’adjudicació de contracte menor per a la redacció de l’avantprojecte d’una escola amb tecnologies d’autoconstrucció i conceptes ecobioconstructius per completar els espais de l’Escola El Gegant del Rec de Salt”. Això vol dir que la Generalitat encarrega l’avantprojecte arquitectònic, amb la despesa econòmica corresponent! Per fi passem de les bones paraules a l’acció! En 4 mesos ha d’estar redactat l’avantprojecte, i passarem a la següent fase! Felicitats a tots! Volem donar les gràcies a en Jaume per la feinada que està fent i per guiar-nos en aquesta difícil aventura!

BON ESTIU A TOTS!

____________________
Ampa El Gegant del Rec