Moltes gràcies per fer-ho possible!

Amb les fotos d’aquesta última acampada, els membres de la Comissió de Sortides us volem donar les gràcies per haver-nos acompanyat durant els darrers anys a les sortides que tan gustosament hem pensat, tastat, programat, organitzat i realitzat.
Junts ens hem banyat tant en gorgues com en cales com cala Estreta, cala Ferriola i a platges com la de Malgrat o la de Colera. Hem agafat castanyes, tant si feia sol com si plovia, a Sant Martí Sacalm perquè tothom pogués gaudir de la Castanyada.
Hem pujat al Castell de Montgrí, al Far i a Santa Bàrbara. Hem après a reconèixer plantes i observat ocells desde guaites als Estanys de Sils. Hem passat unes nits fantastiques al refugi de Santa Bàrbara, a la Planta, a Maçanet de Cabrenys i a Can Bellvitge. Hem begut ratafies i les hem comparades. Hem menjat desde sopa de pedra a paelles, passant per fideuas, fideus a la cassola, pollastre amb patates, calçots, bolets i fins i tot senglar.
També hem fet alguna que d’altra sortida cultural, on ens han ensenyat com es feia mel a Colera, guiat pel Castell de Montsoriu i al museu etnològic del Montseny.
I tot això ho hem fet en cotxe, a peu, en bicicleta, en tren i en vaixell!!

Creiem sincerament que aquests moments ens han ajudat a fer pinya i a fer AMPA.

Moltres gràcies a tots i a totes per haver-ho fet possible. Marxem, però ho fem amb la certesa que les famílies del Gegant que ens segueixen agafaran el relleu.

Força Gegant.

Carme, Jaume, Glòria i Àlex

Fotos Festa de les famílies 2019 - Científics

Cliqueu aquí per veure les fotos!