Com cada any la Comissió de menjador fa el seguiment del servei de menjador; menú, monitoratge, atenció als alumnes i de les activitats relacionades que es duen a terme com les migdiades, esbarjo, etc.

Hem anat a visitar les instal·lacions i a veure la feina que fan monitors i ho hem trobat tot correcte, només a destacar de la falta de material de joc (sobretot de jocs de sobretaula per quan plou i per l’hora de l’esbarjo), que la direcció de l’Escola demanarà a l’empresa de monitoratge que és qui ho ha de posar a disposició.

Aquest curs com a novetat l’escola començarà amb el projecte “Raspalla’t les dents després de dinar” dirigit als nens i nenes d’Educació Primària que es queden al menjador. L’Escola ja ha informat als pares de primària que han de portar un petit estoig amb un raspall de dents i un tub de pasta dental marcat amb el nom que es deixarà a l’Escola. Els nens tornaran del Col·legi del Pla una estona abans i acompanyats dels monitors de menjador i aquests els ajudaran a fer el raspallat. Es durà a terme als lavabos de les instal·lacions de primària.

Pel que fa al servei de les migdiades, destinat als nens i nenes de P3, aquest any no hi ha gaires nens que ho necessitin, són uns 3 o 4, de manera que l’Escola ha decidit no perdre aquesta estona de descans i per tots els nens de P3 fer uns estona de relaxació,en una aula de P3, en que la monitora els explica contes i els nens estan asseguts i qui vol dormir ho pot fer.

En aquest moment l’Escola del Pla, està en procés d’obres d’ampliació, i es té previst també fer obres al menjador. Es cobrirà el sostre, que és tant alt i ressona molt, i aprofitaran l’espai d’alçada per fer-hi dues aules, de la segona planta. Per tal de fer aquestes obres i que no entorpeixi el servei de menjador, s’ha previst que tinguin lloc durant l’estiu vinent, el juliol i agost, i que en començar ja estigui tot apunt com sempre.

Comissió de menjador