Podeu comprar els llibres de text i el material escolar dels vostres fills a través de l’AMPA.

L’AMPA només pot vendre els llibres de text als socis de l’AMPA (quota anual de 20€ per família). Els no socis adreceu-vos a qualsevol llibreria amb la llista dels llibres i material (la podeu demanar a secretaria de l’escola o al correu electrònic ampagegantdelrec@gmail.com).

Avantatges de la compra a través de l’AMPA:

  • Llibres a preus de cost (des de l’AMPA gestionem aquest servei sense tenir-hi benefici).
  • Pagament fraccionat: es pot pagar a terminis (des d’ara fins el 12 de setembre).
  • Beneficiar-se al llarg de tot el curs en el preu del material, activitats extra-escolars, acollida matinal, sortides, etc.

Com fer-ho?

1- Omplir les caselles del full adjunt Full_Comanda_Llibres_Material_16_17 amb la quantitat demanada i amb l’import total que haureu de pagar pels llibres de text, el material escolar dels vostres fills i la quota d’ AMPA pel curs 2016-2017.

2- Fer el pagament abans del 12 de setembre: es pot fer de cop o si ho preferiu a terminis. Per això cal adreçar-se a una oficina de La Caixa i ingressar l’import al següent número de compte: 2100 8161 24 2300023816 indicant el nom de la família com a concepte.

3- Venir a recollir els llibres a l’escola durant els dies de recollida, portant el full omplert i el comprovant de pagament.

Dies de recollida de llibres i material escolar :
Dimarts 6, Dimecres 7, Dijous 8 i Dilluns 12 de setembre de les 17h a les 19h a l’escola

El dilluns dia 5 de setembre ens trobarem a l’escola a les 18h per preparar els lots de llibres, material i agendes (des de P3 a 6è).
Us demanem la vostra ajuda per poder-ho fer fàcil i ràpid!! Entre tots serà un moment!!