ELGegantdelRec_agenda2014-15Podeu comprar els llibres de text i el material escolar dels vostres fills a través de l’AMPA.

L’AMPA només pot vendre els llibres de text als socis de l’AMPA (quota anual de 20€ per família). Els no socis adreceu-vos a qualsevol llibreria amb la llista dels llibres i material (la podeu demanar a secretaria de l’escola o al correu electrònic ampagegantdelrec@gmail.com).

Avantatges de la compra a través de l’AMPA:

Llibres a preus de cost (des de l’AMPA gestionem aquest servei sense tenir-hi benefici).

Pagament fraccionat: es pot pagar a terminis (des d’ara fins el 10 de setembre).

Beneficiar-se al llarg de tot el curs en el preu del material, activitats extraescolars, acollida matinal, sortides, etc.

Com fer-ho?

1. Omplir les caselles del full adjunt (Full_Comanda_Llibres_Material_14_15) amb la quantitat demanada i amb l’import total que haureu de pagar pels llibres de text, el material escolar dels vostres fills i la quota d’ AMPA pel curs 2014-2015.

2. Fer el pagament abans del 15 de setembre: es pot fer de cop o si ho preferiu a terminis. Per això cal adreçar-se a una oficina de La Caixa i ingressar l’import al següent número de compte: 2100 8161 24 2300023816 indicant el nom de la família com a concepte.

3. Venir a recollir els llibres a l’escola durant els dies de recollida, portant el full omplert i el comprovant de pagament.

Dies de recollida de llibres i material escolar:

Dilluns 8, dimarts 9, dimecres 10 i dilluns 15 de setembre de les 17h a les 19h a l’escola