Activitats extraescolars

Organització d’activitats fora de l’horari escolar

Material escolar

Servei de venta de bates, bosses d’esmorzar, llibres i agenda de l’escola a l’inici del curs escolar.

Festes de l’escola

Col·laboració en tot allò que podem per al bon desenvolupament de les festes de l’escola (castanyada, nadal, carnestoltes, trobades de famíles, festival fi de curs, sopar cloenda curs …)

Seguiment servei de menjador

Procurem vetllar pel bon funcionament i condicions del servei de menjador.

Sortides o activitats Extra-Ampa

Organitzem també una sèrie d’activitats o sortides “extra” com: sopars, sortida a la platja, a la neu, i el que convingui…

Consell Escolar

Participació en el Consell Escolar. On es parlen de coses de l’escola amb representants dels mestres, dels pares, de l’ajuntament i del departament d’Educació de la Generalitat.

Millores pati

Ens encarreguem d’aconseguir millores al pati de primària, on ja hem aconseguit que s’hi plantin arbres per tenir més ombra, pintar els barracons per fer-los més atractius, projecte de cocreació, etc.

Coordinadora d’Ampas de Salt

Participació en la Coordinadora on es posen sobra la taula qüestions de l’educació i les Ampas de tot el nostre poble.

Tallers de famílies

Organitzem tallers per a les famílies, manualitats, xerrades sobre educació, psicologia, activitats… Participació i participació!!

Participa!

Vols participar en la presa de decisions de tot allò que fem des de l’AFA? Tens alguna idea o suggeriment? Envia'ns els teu comentaris, vine a les reunions i/o apunta’t a alguna de les comissions.
Contacta amb l'AFA