L’AMPA és una part més del centre. És l’entitat que agrupa els pares i mares de l’escola i que vetlla per la millora de les condicions dels nostres fills a l’escola, promou la participació i col.laboració dels pares i mares dins les activitats de la comunitat educativa de l’escola i ofereix també als mestres del centre col·laboració per a la realització d’activitats.
Formar part de l’AMPA és també una manera de parlar amb altres pares d’assumptes relacionats amb els nostres fills i la nostra escola i de conèixer-ne més bé el seu funcionament.

Estem associats e la FAPAC (Federació d’Associacions de mares i pares d’alumnes de Catalunya) i adherits a la Coordinadora d’AMPAS de Salt.

L’AMPA del Gegant del Rec es va formar el curs 2006-2007 i de mica en mica ens anem organitzant i millorant en el seu funcionament.
Totes les decisions es prenen a les reunions d’Ampa però alhora treballem en comissions.

Ampa 2015/16

President: Jaume Borràs
Secretària: Glòria Fàbrega 
Tresorer: Pep Navarro

Vocals:
Fil directe escola: Pep Navarro
Representants al Consell Escolar: Jaume Borràs (president Ampa), Glòria Deulofeu, Vanessa Morcillo i Pep Taberner.
Representants Coordinadora d’AMPAS de Salt: Yolanda Baldomero, Glòria Fàbrega, Èlia Llinàs i Pere Serrat. (i qui vulgui!!)

Comissions

*** Queda oberta la llista a tothom que es vulgui afegir a les comissions al llarg del curs.

COMISSIÓ D’EXTRAESCOLARS:
Organització d’activitats fora de l’horari escolar. Gestionar els monitors, llistat d’alumnes, sol·lucionar conflictes…

Yolanda Baldomero
Carme Fortià (piscina p3 a p5, últim trimestre)
Francesc Ferrés (Bàsquet)


COMISSIÓ DE FESTES:

Organització de les diferents festes al llarg del curs. Suport en tot allò que l’equip educatiu ens demani.
Castanyada, Nadal, Parada St Jordi, Festa i sopar final de curs, festa de la diversitat, … i altres festes que es puguin organitzar.

Maria José Navajas
Mar València
Marta Teixidor
Esther Font
Eva Darnés

COMISSIÓ LLIBRES:
Gestió compra/venta dels llibres de text. Gestió llibres per la parada de Sant Jordi.

Anna Mas
Anna Figueras

COMISSIÓ EQUIPAMENT i MATERIAL:
Gestió de les compres de material i organització de l’stock i les ventes als pares. Samarretes, xandalls, bates, etc.

Marga Moreno
Sandra Cano

COMISSIÓ MENJADOR:
Vetllar per tal que el servei de menjador funcioni correctament. Fer d’interlocutor entre els pares/mares, l’Escola, el Consell Comarcal del Gironès i l’Ajuntament de Salt.

Glòria Deulofeu
Margarida Sole


COMISSIÓ SORTIDES o EXTRA-AMPA:

Organitzar totes aquelles sortides “extra”que es considerin: anar a buscar castanyes, sopars, sortida a la platja, a la neu, etc.

Carme Fortià
Àlex Penadès

La responsabilitat en les sortides recau als pares, tutors o acompanyants dels nens i nenes que assisteixin a les sortides. En cap cas l’Ampa es responsabilitza de qualsevol problema sorgit als nens i nenes que assisteixin a les activitats promogudes per l’Ampa fora de l’horari escolar i fora del recinte de l’escola.

COMISSIÓ PATI:
Aconseguir i organitzar millores al pati, on ja hem aconseguit que s’hi plantin arbres per tenir més ombra, toldo, pintar els barracons per fer-los més atractius, jardineres, espais de jocs, cuineta… etc.

Jaume Borràs
Sergi Bonet
Anna Planella
Jordi Sala
Anna Ponsatí
Paula Juncà

 

COMISSIÓ DE TALLERS DE PARES:
Organitzar tallers de famílies que el Pla d’Entorn ha deixat d’oferir… o de nous.

Eli Mazarico


COMISSIÓ COMUNICACIÓ:

Gestió i actualització del WEB, del correu electrònic i del twitter de l’AMPA. Disseny calendari del Gegant. Realització de cartells, motxilades, pancartes i tot allò referent a la difusió de les activitats de l’AMPA o reivindicacions diverses, fora d’aquelles que ja siguin realitzades per altres comissions.

Pere Serrat
Èlia Llinàs


i tots aquells pares i mares que dia si dia també col·laboren en qualsevol de les tasques i activitats … venta, confecció, suport en festes …

Participa!
Vols participar en la presa de decisions de tot allò que fem des de l’Ampa? Tens alguna idea o suggeriment? Envian’s els teu comentaris, vine a les reunions i/o apunta’t a alguna de les comissions.
Un cop d’ull a l’Ampa
Document resum de presentació de l’ampa:  presenta_ampa_gegant.pdf