Les fires han passat, la castanyera ha marxat, i sembla que finalment arriba la fred, i amb ella l’Escola ja es prepara per engalanar-se tota ella per rebre el Nadal.

La Comissió de Sortides us proposa anar a bosc a buscar tota mena de materials que puguin servir per guarnir l’escola com cal. Això és: Branques, pinyes, suros, aglans, fulles, i tot allò que ens evoqui l’hivern. Com que coincideix amb el dia de les elecccions, qui vulgui o pugui votar, ho podrà fer abans o després de l’excursió, hi ha temps per tot…

DIA: Diumenge 28 de novembre (dia de les eleccions)
LLOC: La muntanya dels Àngels.
Hora: 09.30h a l’Escola (al pàrquing, davant la porta petita).

Per dinar: Igual que l’any passat. Qui vulgui quedar-se a dinar amb nosaltres, la comissió Extra-Ampa hem reservat la sala que hi ha pujant les escales del Santuari dels Àngels. Menjarem una parrillada de carn, que courem a les barbacoes que hi ha allà mateix.

Com apuntar-se al dinar?
Pel dinar cal apuntar-se a una llista de reserva. Dimecres 25, dijous 26 i divendres 27 de novembre a les 17h a la recepció de l’escola.

Quan val el dinar?
Preu de 6 euros/adult i de 3 euros/infant (germans menors que no vagin a l’escola no paguen).

*NOTA: Ja que ens deixen el local de forma gratuïta, les begudes i cafès els farem al bar del mateix Santuari. ATENCIÓ!! Tothom que es quedi a dinar s’ha de portar els plats, gots i coberts!

Com sempre els membres de la Comissió esperem que aquesta excursió sigui engrescadora per a tots.